Actividades Villarreal

El mes de juliol arranca amb la Festa del Termet, aquest dissabte i diumenge, que enguany recupera la serenata a la patrona, demà a les 19.00 hores, a més del tradicional repartiment d'orxata i fartons del diumenge a les 11.00 hores, després de la missa i la processó. L'esport també protagonitza l'arrancada de l'estiu, amb la Yellow Cup del Villarreal CF en la CEM Pau Francisco Torres, així com la carrera solidària nocturna de Creu Roja, que se celebrarà demà dissabte a les 20.00 hores en el Termet. També demà l'Auditori Municipal acollirà la gala de final de curs de l'acadèmia de ball Giselle.

Una altra de les festes tradicionals de l'estiu arribarà els dies 8 i 9 de juliol, amb la XI Romeria del Rocío, organitzada per l'AC Flamenca Andalusa de Vila-real i la Regidoria de Turisme, que també tindrà com a escenari el paratge del Termet. El dia 9 de juliol començaran les gimcanes familiars així com el cicle de visites guiades que es desenvoluparan durant tot l'estiu, amb diferents temàtiques per a acostar al públic familiar i adult diferents aspectes de la història de Vila-real.

La Banda Jove de la Unió Musical La Lira, per part seua, oferirà un concert d'estiu en la plaça del Pastoret de l'ermita el diumenge 10 de juliol, a les 19.00 hores. La música serà també protagonista el dissabte 16 de juliol amb el concert del Plectre a la fresca, a les 19.00 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. El 30 de juliol serà el torn del grup coral Tutte Voci, que actuarà a les 20.00 hores en el Museu de la Ciutat Casa de Polo. Ja a l'agost, arribaran els concerts de l'Arenal Sound, que se celebraran al parc de la Maiorasga el dia 2 d'agost.

En l'apartat de tradicions tampoc faltarà la celebració de l'antevigília de Sant Jaume, el dissabte 23 de juliol, a les 22.30 hores, amb el toc de l'avemaria repicat i el concert de la Unió Musical La Lira des del campanar de l'església Arxiprestal. Pocs dies després, el 29 de juliol, gràcies a la col·laboració del Grup de Danses El Raval, Vila-real reviurà la Festa del Fanalet, amb el taller d'elaboració de fanalets i el sopar de pa i porta en el Termet. Una altra de les activitats de l'estiu que arribarà de la mà del Grup de Danses El Raval són els assajos del ball de plaça, els dies 13 i 27 de juliol, i 10 i 24 d'agost, en la plaça del Pastoret. Per part seua, l'Escola de Ball Azahar també proposa un taller de ball durant el mes de juliol a la Casa dels Mundina.

En l'apartat esportiu, la piscina del Termet acollirà el 16 de juliol el VI Aquatló Escolar del Club Triatló Vila-real; el 17 de juliol serà el torn del Open de natació adaptada, organitzat pel Club Tritons. El Club Natació Vila-real, per part seua, ha organitzat el Trofeu Rosquilleta de natació per al 26 de juliol.

El diumenge 31 de juliol el Termet serà escenari del VIII Infinitri Sprint Triatló de Vila-real, impulsat pel Servei Municipal d'Esports; aqueix mateix dia, el Club Natació Vila-real ha previst les 24 Hores de Natació, que finalitzaran el dilluns 1 d'agost. El dimecres 3 d'agost arribarà la V Arenal Sound Cup Vila-real al pavelló Bancaixa i la programació estival es tancarà els dies 28 i 29 d'agost amb les 24 Hores de Bàsquet, també en el pavelló Bancaixa, a càrrec de la penya La Merla.

Más actividades, productos o servicios en:

Actividades Villarreal hasta 13 Agosto

Actividades Villarreal hasta 13 Agosto

Actividades Villarreal hasta 29 Agosto

Actividades Villarreal hasta 29 Agosto

Recomendaciones:

  • Consulta las actividades o informaciones poco antes de la/s fecha/s programada/s o antes de realizar un desplazacmiento ya que en ocasiones sufren variaciones o ajustes de horario.
  • Contacta con los organizadores o responsables del canal que muestra el producto o la actividad que te interesa, antes de efectuar cualquier acción o desplazamiento, para asegurarte de que todos los datos son correctos y no hay ningún error, errata, inexactitud, cancelación o suspensión.
  • La información que publicamos tiene únicamente una finalidad orientativa. inclou.com no se hace responsable de los cambios en las características de los productos de los canales o de modificaciones en el horario y programación de las actividades.
  • Os agradeceríamos el envío de cualquier información que nos ayude a corregir, mejorar o verificar cualquier actividad o producto a través de la dirección info@inclou.com